Dobro došli na službene stranice Saraj komerc d.o.o.

 

Saraj – Komerc dobio ISO/TS 16949 certifikat

 

Na samom isteku 2015. godine, Saraj – Komerc je ispunio još jedan vrlo bitan strateški cilj, a to je dobivanje ISO/TS 16949 certifikata, standarda automoblilske industrije. Naime, 21. 12. 2015. godine, vodeći auditor TÜV SÜD certifikacijske kuće, gosp. Tadej Šircelj preporučio je svojoj centrali izdavanje certifikata za našu kompaniju. 

Kompletan kolektiv Saraj – Komerca ponosan je na ovaj vanserijski rezultat koji će nam donijeti značajnu konkurentsku prednost na, prije svega, zahtijevnom inostranom tržištu. 

Ovomo potvrdom svoga kvaliteta i kompetentnosti u oblasti proizvodnje automobilskih dijelova, Saraj – Komerc se svrstao u red malobrojnih bh firmi koje ispunjavaju uslove za posjedovanje ovog certifikata.

 


 

Šampion biznisa BiH u 2015. godini

 

U Banjoj Luci su 8. decembra 2015. godine Regionalna agencija za izbor i promociju najuspješnijih poslovnih ljudi i kompanija Bosne i Hercegovine, jugoistočne i srednje Evrope, Evropsko udruženje menadžera i časopis EUROMANAGER proglasili najmenadžere i najkompanije Bosne i Hercegovine za 2015. godinu. Za ovu prestižnu nagradu nominovano je oko 2.000 menadžera i kompanija iz svih oblasti a priznanje je dobilo njih dvadeset i jedno.

Direktor Saraj – Komerca gospodin Emir Čolić je na manifestaciji 33. dodjela nagrade „Najmenadžer&Najkompanija“ BiH izabran za Šampiona biznisa BiH u 2015. godini.  Izborom za Šampiona bizniza ova kompanija je potvrdila da će Saraj - Komerc u svojoj oblasti i u budućnosti biti jedan od nosilaca privrede kako u Gornjem Vakufu – Uskoplju, tako i u Bosni i Hercegovini.
 
 
 

 

Bh. firme na sajmu industrijskih tehnologija u NjemačkojPredstavnici kompanije Saraj – Komerc d.o.o. i ove, kao i ranijih godina učesnici su Međunarodnog sajma industrijskih tehnologija – Hannover MESSE, koji se ove godine održava od 13. do 17. aprila u Hanoveru (Njemačka), a koji organizuje Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine, uz podršku Švicarskog programa za promociju uvoza SGE. To je šesti zajednički nastup bh. kompanija na ovom velikom međunarodnom sajmu. 

 

Uz predstavnike naše kompanije, na štandu Bosne i Hercegovine u sajamskoj sali broj 4, rezervisanoj za industrijske dobavljače, izlažu i kompanije: INOX Ajanović Tešanj, Interkomerc Mostar, Novi Jelšingrad Banja Luka, te TTO i MDG International iz Sarajeva. Hannover MESSE predstavlja vodeći svjetski sajam industrijskih tehnologija i materijala, a nastup na ovoj sajamskoj manifestaciji postao je imperativ za sve koji javnosti žele predstaviti nova tehnološka rješenja, materijale ili proizvode, ali i one koji tragaju za kvalitetnim kontaktima i partnerima.Dosadašnja događanja na sajmu dobar su indikator da će se naši predstavnici vratiti zadovoljni, a da će kompanija Saraj – Komerc nakon ovog sajma imati još veći spisak međunarodnih kupaca, te povećati udio svoga izvoza u ukupnoj prodaji svojih proizvoda.

 


 

Saraj – Komerc u krugu najuspješnijih kompanija BiH

 


Ovih dana stigla je još jedna potvrda uspješnog poslovanja kompanije. Naime, Centar za ekonomske analize iz Banja Luke izdao je Certifikat kojim se potvrđuje da je prema istraživanju provedenom u periodu 2013 / 2014 godine Saraj – Komerc uvršten u najuspješnije kompanije BiH.
  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 Upućena pomoć ugroženim u poplavama 

Kolektiv Saraj – Komerc d.o.o. Gornji Vakuf – Uskoplje uputio je danas (21. 05. 2014.) pomoć ugroženom stanovništvu, a neophodni prehrambeni proizvodi, flaširana voda, sanitarno - higijenski paketi, odjeća i ostale potrepštine dopremiće se u prihvatne centre na poplavljenim područjima zeničke i maglajske opštinePomoć su obezbijedili svi zaposleni radnici ovog kolektiva.

 
 

Saraj – Komec dobitnik BH biznis nagrade "Gazela 2013"


U okviru Međunarodnog sajma gospodarstva Mostar, 10. 04. 2014. godine je održana ceremonija dodijele BH biznis nagrade "Gazela 2013“ kojom je ozvaničen početak projekta "Uspješne slike bh. poduzetništva - BH biznis nagrada  Gazela 2013
".

U kategoriji Male gazele FBiH Pobjednik iz Srednjobosanskog kantona je firma Saraj - Komerc d.o.o. Gornji Vakuf – Uskoplje, što je još jedan dokaz uspješnosti naše firme, a ovo priznanje biće dodatni motiv za daljnji poslovni napredak kompanije.

 

 

 

 

 


 


Dobro došli na službenu web-stranicu Saraj-Komerc d.o.o. Gornji Vakuf. Putem ove internet prezentacije upoznati ćemo Vas o radu naše firme, proizvodima i uslugama, našoj brizi o okolišu, kvalitetu naših proizvoda, a ukoliko ste zainteresovani da nas kontaktirate možete to učiniti putem e-mailova koji se nalaze u kontakt formi.

Na ovoj prezentaciji imate priliku da pogledate fotografije proizvoda iz pogonskih objekata Saraj-Komerc d.o.o.

 

 

 

2013 Sva prava zadrana. Saraj Komerc d.o.o., Industrijska zona, 70240 Gornji Vakuf, Bosna i Hercegovina